Adhitz

Tuesday, November 5, 2013

CLIXSTER ON PAPER


CLIXSTER ON PAPER


1. Talian baru lebih murah
Oleh Nazdy Harun
bisnes@hmetro.com.my

3/4/2012, SAMATA Communications Sdn Bhd (Samata), syarikat telekomunikasi baru milik Bumiputera akan melancarkan talian telekomunikasi mudah alih generasi ketiga (3G) dikenali sebagai Clixster bulan depan dengan kadar kawasan liputan sebanyak 95.2 peratus.


2. Perniagaan maya untuk usahawan baru


03/04/2012 1:21pm Utusan MalaysiaKUALA TERENGGANU — Yayasan Pembangunan Usahawan Terengganu (YPU) akan mewujudkan peluang bercirikan perniagaan maya terutama di kalangan usahawan yang baru berjinak dalam bidang peniagaan moden tersebut.


3. YPU Wujud Perniagaan Maya Untuk Usahawan Baru
"CLIXSTER"
KUALA TERENGGANU, 3 April 2012
(Bernama) --Yayasan Pembangunan Usahawan Terengganu (YPU) akan mewujudkan peluang bercirikan perniagaan maya terutama di kalangan usahawan yang baru berjinak dalam bidang peniagaan moden tersebut.


4. "Clixster" bakal saingi telco terkemuka

WARTAWAN SINAR HARIAN
8 April 2012
Katanya, Clixster, yang menggunakan perkhidmatan kad prabayar, dijangka dilancarkan sebelum persidangan Tahunan Angkasa yang ke-28 pada Mei ini. Beliau memberi jaminan perkhidmatan yang diperkenal itu lebih mudah berbanding telco lain dan mendapat liputan menyeluruh, namun buat permulaan fokus utama adalah kawasan majoriti Bumiputera seperti Kelantan, Terengganu, Perlis dan Kedah.


CALL/SMS/WHATSAPP - 011-22176522